Времето навън може да е хладно, но е натоварено време

...
Времето навън може да е хладно, но е натоварено време
Коментари Харесай

Измамниците могат да използват тези трикове, за да превърнат вашата голяма почивка през 2024 г. в кошмар

Времето на открито може да е хладно, само че е натоварено време от годината за ваканционни резервации, защото хората стартират да ползват проектите си за пътешестване за идната година в деяние.

С терзанията за разноските за живот, които към момента притискат бюджетите на семействата, евтините покупко-продажби може да наподобяват изключително примамливи. Но специалистите по измами предизвестяват, че някои „ специфични предложения “ могат да трансфорат ваканционната ви фантазия в призрачен сън.

Крис Ейнсли, началник на отдела за ръководство на риска от измами в Сантандер, споделя: „ Много хора към този момент мечтаят за идната си отмора, само че за жалост измамниците са подготвени да се нахвърлят. Докато планирате пътуванията си за 2024 година, бъдете в сигурност, като постоянно вършиме резервации непосредствено с самолетна компания, хотел или посредством прочут сътрудник и проверете дали те са членове на ABTA (търговска асоциация на английските туристически сътрудници, туроператори и по-широко туристическа индустрия). И не отговаряйте на нежелани имейли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР