Времето над Пловдив ще се задържи предимно слънчево, но температурите

...
Времето над Пловдив ще се задържи предимно слънчево, но температурите
Коментари Харесай

Слънчево, но с по-ниски температури в Пловдив днес


Времето над Пловдив ще се задържи най-вече слънчево, само че температурите ще се намалят. В утринните часове се чакат стойности сред нула и 3 градуса. Следобед показанията на термометрите ще доближат до 9-10 градуса. Валежи над града не се чакат.

Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, след обяд от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. В западните региони от Дунавската низина и Горнотракийската равнина, и котловините от Югозападна България ще се задържи безшумно и мъгливо. Ще духа слаб, в източните региони и Предбалкана - до сдържан югозападен вятър, с който ще се придвижва топъл въздух. Температурите ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 7° и 12°, по-ниски ще се задържат в регионите с мъгла; в София - към 5°.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от югозапад. Температурите ще се покачат и на височина 1200 метра оптималната ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от югозапад. Максимални температури: 9°-12°. Температурата на морската вода е 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР