Времето на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед върви към

...
Времето на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед върви към
Коментари Харесай

Времето на Солскяер в Манчестър Юнайтед върви към своя край

Времето на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед върви към своя край. Въпросът в този момент е не дали, а по кое време ще бъде уволнен от клуба, оповестява тази заран английското издание „ Sun “. Солскяер се възползва от интернационалната пауза, с цел да се върне в родината си Норвегия дружно със фамилията си, с цел да се измъкне най-малко за малко от нажежената конюнктура в Манчестър.

Според най-новата информация всички на „ Олд Трафорд “ към този момент са се примирили, че Солскяер напълно скоро ще бъде уволнен. „ Червените дяволи “ изгубиха шест от последните си 12 мача, в това число тежките провали с 0:5 и 0:3 от огромните си противници Ливърпул и Манчестър Сити. Тимът върви шести във Висшата лига, на девет точки зад водача Челси след единствено 11 мача в сезон, в който си очакваше да се бори твърдо за първото място.

Юнайтед към този момент отпадна и от шампионата за Купата на Лигата, а продължаването им към елиминациите в Шампионската лига също е под въпрос. С гол на суперзвездата Кристиано Роналдо тимът се избави от загуба при гостуването си на Аталанта, което остави отбора отпред в Група „ F “, само че присъединяване им в идната фаза не е изцяло несъмнено.

Ole Gunnar Solskjaer’s reign at Man Utd hanging by thread and question of not if but WHEN he is finally sacked |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Шефовете на Ман Юнайтед в лицето на семейство Глейзър и чиновниците в клуба имаха вяра абсолютно в легендата на клуба, само че към този момент са наясно с токсичната атмосфера, която стартира да се прокрадва на „ Олд Трафорд “.

Те вложиха в дълготрайната визия на отбора, откакто назначиха Солскяер първо краткотрайно през декември 2018 година, само че поради положителните резултати го направиха и непрекъснат управител няколко месеца по-късно. Това му завоюва и нов контракт до лятото до 2024 година с опцията за още 12 месеца.

През лятото пък бяха вложени и съществени пари за привличането на Джейдън Санчо, Рафаел Варан и Кристиано Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР