Времето на мутрите се завърна в Слънчев бряг с пълна

...
Времето на мутрите се завърна в Слънчев бряг с пълна
Коментари Харесай

МВР безпомощно! Мутри на Маргините вилнеят на Слънчев бряг, пребиват хора, вадят пистолети

Времето на мутрите се завърна в Слънчев бряг с цялостна мощ. Десетки гардове на разследваните столични босове Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините, всяват боязън и смут измежду локалните хора и туристите. Преди седмица те пребили свиреп ресторантьор и брачната половинка му пред погледа на доста очевидци, разкриха за Фрог работещи в курорта.
Министерство на вътрешните работи обаче мълчи за нападението, с цел да не покаже, че е безпомощно пред бруталните набези, както и да не прецака така и така проваления туристически сезон на Черноморието.

Според източника ни Маргините се подвизивали цяло лято в Слънчев бряг заедно с защита от трийсетина гавази. Те имали и обичано заведение покрай плажа, а специфична маса се пазела непрекъснато за тях. Наскоро, обаче „ ВИП компанията “ била неприятно сюрпризирана, защото на въпросната маса били настанени други хора. Часове по-късно притежателят Джани и жена му били безусловно размазани от пердах на плажа. Свидетелите изпаднали в потрес, когато едри мъжаги, сходно на мутри от 90-те години, извадили револвери и ги насочили към главите им. „ Появата на Маргините и цялата орда от гардове към тях безусловно сковава хората “, описаха източниците ни.

Местните ченгета споделиха, че нападението не е изолиран случай, а всекидневие. „ Борбата сред мутрите е главно поради пазара на дрога. Битката ескалира поради неприятния туристически сезон. Има разпореждане да се мълчи за протичащото се тук. Нещата, обаче не са по-различни от преди две години, когато в заведение на Божо Кравата две банди се стреляха, охранител на наркоиграча Митьо Очите бе погубен, а самия той бе тежко ранен “, допълниха те.

Според медийни изявления, Красимир и Николай Маринови въртят огромен бизнес в региона-от ресторантьорство до строителство. Припомняме ви, че през 2006 година групата на Маргините бе изправена пред съда с обвиняване в скрит план и подготовката на убийството на три лица – о.з. ген. Любен Гоцев, предприемача Никола Дамянов и убития Иван Тодоров – Доктора, както и в образуване на незаконна група и нелегално владение на оръжие. През 2010 година всички бяха оправдани. До тогава Красимир и Николай Маринови бяха основни настоящи лица в престъпните летописи. След като бяха оправдани, те избраха да се спотаят на сянка от публичния интерес.

Преди няколко дни вандалско осъществяване имаше и в друго столично заведение- „ Бесо “, където няколко индивида, още веднъж в стила на мутрите, брутално го изпотрошиха. Полицаи не крият, че тези „ изцепки “ мощно зачестяват.

„ Чудим се за какво министър председателят Бойко Борисов, който чудесно знае какви са проблемите в Министерство на вътрешните работи, не се намеси, а изцяло „ изпуска “ ситуацията “, питат се те. Те допълниха, че към този момент не имат вяра настоящето управление на Министерство на вътрешните работи в лицето на Младен Маринов, именуван още Младен Мето, да промени нещата. „ Ако продължава по този начин, следващата година единствено гардовете на Маргините ще се разхождат на морето “, възмутиха се работещи в курорта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР