Времето е перфектно за избори. Няма какво да правим на

...
Времето е перфектно за избори. Няма какво да правим на
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Гласът ни не струва едно или две кебапчета

Времето е съвършено за избори. Няма какво да вършим на полетo, в този момент е време да се съсредоточим върху изборите. Гласувайте, след това ще има време за разходка и отмора.Това съобщи пред Нова телевизия климатологът проф. Георги Рачев.

"Гласуването е човешко право. Трябва да се гласува”, сподели още той. И психологът Ани Владимирова съобщи, че ще гласоподава.

"В изборите се промъква и икономическа жила – по кое време хората са били най-добре. Избирателите гледат кой ги е карал да се усеща най-добре ", добави проф. Рачев.

"Още 90-те години се оформиха мненията на другите генерации. В момента в България има 4 доста разнообразни генерации. Най-възрастно потомство гледа към общественото и грижата. Хората на 40-50 години са ориентирани към кариерата. Хората сред 30 и 40-годишна възраст са фокусирани към благоденствието и бързата кариера. Младото потомство над 20-годишна възраст търси креативност и посока в живота ", разкри Владимирова.

"Част от младите не виждат генерална опция. Те считат, че техният глас не е значителен ", разяснява климатологът.

"Хората не се усещат създатели на живота си. Смятам, че ние българите можем да имаме национална идея ", добави психологът.

"Нашата национална идея ще става все по-ясна. Животът ще става все по-добре ", съобщи Рачев.

"Който и да завоюва би трябвало да се допре до обучение, ред и сигурност ", приключи Ани Владимирова.

"Гласът ни не коства едно или две кебапчета. Не коства и 200-300 лева По-добре не гласувайте ", приключи проф. Георги Рачев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР