Времето е пари, разстоянието - препятствие! ОББ, част от белгийската

...
Времето е пари, разстоянието - препятствие! ОББ, част от белгийската
Коментари Харесай

Няма нужда вече да тичате до банката - ОББ пуска Видео банкер

Времето е пари, дистанцията - затруднение! ОББ, част от белгийската КВС Груп взема решение и двата казуса с нова услуга на пазара - " Видео банкер ". Тя ще е налична през всяко устройство – смарт телефон, таблет, десктоп, посредством потреблението на общоприети за потребителя интерфейси и ще разрешава на клиентите да осъществят среща с съветник и да обсъдят взаимно в действително време настоящи въпроси и тематики, без да се постанова да посещават клон на банката. В първата си фаза планът е наличен за фирмени клиенти (микро, дребен и междинен бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, а в края на месец септември услугата ще бъде дейна и за фирмените клиенти на ОББ от цялата страна.

Проучване, извършено от ОББ преди въвеждането на новата опция за отдалечено другарство, демонстрира, че близо 84% от клиентите на банката утвърждават концепцията и считат въвеждането ѝ за чудесно решение, което икономисва време. С видеобанкирането, клиенти и експерти, могат отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и провеждат конферентни видео диалози, в това число с специалисти от KBC груп в България.

Сигурността на връзката се подсигурява от водеща в международен мащаб платформа за видео срещи, която реализира контакта сред специалист и клиент и разрешава E2E криптиране, прецизират от ОББ. Съобразявайки се с желанието на своите клиенти, ОББ няма да прави запис да видео срещите за бизнес клиенти, ако не се изисква регулативно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР