Времето е изключително жестоко към бившата прима балерина Маша Илиева,

...
Времето е изключително жестоко към бившата прима балерина Маша Илиева,
Коментари Харесай

Това Маша Илиева ли е? Прима балерината качи 20 килограма и заприлича на бабичка

Времето е извънредно грубо към някогашната прима балерина Маша Илиева , видя HotArena .

Сравнително до неотдавна тя минаваше за хубавица и даже получи покана за еротична фотосесия в мъжката библия „ Плейбой ”. Днес обаче меко казано не наподобява на себе си.

Освен, че е качила минимум 20 кг, тя е извънредно състарена . Лицето ѝ, вместо да наподобява опънато и свежо от подкожната лой, която е в остатък, е с отпусната сбръчкана кожа, а противоположната захапка на Маша прави извънредно огромно усещане – нещо, на което никой не обръщаше внимание, до момента в който балерината към момента танцуваше и се грижеше за външния си тип. Зъбите ѝ пък наподобяват жълти и неподдържани като на върла пушачка, която рядко се поглежда в огледалото. Не е останала и диря от тогавашната хубавица, която изправяше публиката на крайници по време на представленията си.

Днес Маша наподобява на най-обикновена старица , а феновете ѝ надали биха я познали, в случай че я срещнат на улицата. Не може да се каже, че тя е млада – към този момент е на 56 години. Но родният хайлайф разполага с прелестни образци на дами към нейната възраст, а и по-големи, които наподобяват идеално. Такива са Кристина Димитрова, Ирина Флорин, Гала, фолк певицата Малина и още много всемирски хубавици, за които годините са единствено цифра. А колежката на Маша Илиева – изключителната Красимира Колдамова, към този момент е на 81 години, а наподобява в пъти по-добре от самата Маша.

Приятели на прима балерината издават, че повода да се запусне е нечовечен прелом в персоналния й живот. Преди година и половина ненадейно умря нейния житейски сътрудник и спонсор , от което тя още не може да се съвземе, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР