Времето днес ще преобладава слънчево. След обяд, главно над Източна

...
Времето днес ще преобладава слънчево. След обяд, главно над Източна
Коментари Харесай

Да очакваме ли изненади от времето днес?

Времето през днешния ден ще доминира слънчево. След обяд, основно над Източна България и планинските региони ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София към 24°.

Атмосферното налягане е близо до междинното за юни - едва ще се намали.

Над Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 21°-23°. Температурата на морската вода е 21°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купесто-дъждовна облачност и на обособени места, основно в Рило-Родопската област ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра - към 11°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР