Времето днес ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност.

...
Времето днес ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност.
Коментари Харесай

Петъкът идва със слънце

Времето през днешния ден ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. В утринните часове на обособени места в равнинната част от страната видимостта ще е понижена. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, в София - към 20°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е от 16°-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  
В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи до мощен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.
През почивните дни ще бъде най-вече слънчево. Сутрин тук-там в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. В събота в източните региони ще духа слаб до сдържан вятър от североизток, а в неделя за малко в по-голямата част от страната - от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 18° и 23°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР