Времето беше предизвикателно за кралското семейство, като и Кейт, и

...
Времето беше предизвикателно за кралското семейство, като и Кейт, и
Коментари Харесай

Принцеса Юджини може да помогне за връщането на принц Хари в кралското лоно, твърди източник

Времето беше предизвикателно за кралското семейство, като и Кейт, и крал Чарлз не можеха да извършват публични отговорности заради здравословни проблеми, а тези по-скорошни неуспехи следват години на обществен разкол сред Уиндзор, откогато Меган и Хари напуснаха Обединеното кралство и се отдръпнаха като работещи кралски особи.

Тъй като фамилните битки преобладават в заглавията, даже самият принц Хари изрази, че е допустимо сериозна здравна рецесия в едно семейство да има сплотяващ резултат. След като научи за диагнозата рак на татко си, Хари се качи напряко на самолета, с цел да види краля, макар че имаха единствено къса среща, за която се твърди, че се дължи на естеството на пътуването в последния миг. Въпреки това, до момента в който Хари беше във Англия, той не видя по-големия си брат принц Уилям.

Таймс заяви малко след бурното посещаване на Хари в Обединеното кралство, че съгласно източници, близки до херцога, той би бил подготвен да се намеси и да помогне краткотрайно, до момента в който татко му се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР