Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов и

...
Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов и
Коментари Харесай

Повече паркоместа в Разлог

Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов и зам. кметът – господин Гюров организираха втора работна среща на тематика „ Подобряване регулацията на придвижването в община Разлог “ с Константин Пандев- шеф на отдел „ Общинска благосъстоятелност и превоз “, господин Пахов – контрольор пътен надзор при районно управление (на МВР) – Разлог, инж. Васил Панев – някогашен учител в Професионална гимназия по транспорт- гр. Разлог и господин Коюнджиев- специалист по организация придвижванията по пътищата.

„ Готови сме с първото предложение за организация на придвижването в един от най-натоварените региони в Разлог. Първите ни дейности са ориентирани към превръщане улиците „ Братя Кулини “ и „ Братя Каназиреви “ напълно в еднопосочни. Целта ни е да се оправим с един от основните проблеми – паркирането. Ще свалим колите от тротоарите, подсигурявайки им над 100 регламентирани паркоместа. По този метод ще осигурим и безвредна свободна зона на пешеходците. “, съобщи на събранието зам. кметът по икономическите и правни въпроси- господин Гюров.

„ На база резултатът, който ще получим след плануваните дейности, ще продължим възстановяване на регулацията на движени към учебните заведения, детските градини и местата с огромна централизация на автомобилно придвижване. “, добави краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов.

В рамките на по-малко от месец, под самодейността на господин Гюров, специалистите започнаха дейности, свързани с възстановяване видимостта по улиците в града, замяна на пътни знаци, възобновяване на пешеходни пътеки, регламентирано паркиране, както и преобразуването на сектори от двупосочни в еднопосочни. Бъдещите оферти на управлението на Община Разлог, плануват замяна на знаковата уредба, в това число светофарната на основните улици „ Гоце Делчев “, „ Александър Стамболийски “ и улица „ Екзарх Йосиф “, както и възстановяване положението на пешеходните пътеки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР