Временно е ограничено движението през Прохода на Република, съобщават от

...
Временно е ограничено движението през Прохода на Република, съобщават от
Коментари Харесай

Проходът на Републиката е блокиран след сблъсък на два ТИР-а и товарен автомобил

Временно е лимитирано придвижването през Прохода на Република, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Товарните коли изчакват на място, леките биват пренасочвани през Шипка.

Причина за въведеното краткотрайно ограничаване през Прохода на Републиката е зародил пътен случай на територията на Великотърновска област. Сигналът за удар сред два ТИР-а и товарен автомобил е постъпил в полицията тази заран, към 6:35 часа. За обзор в болница са откарани тримата водачи. След удара товарните транспортни средства са се завъртели и препречват пътното. До изтеглянето им ще бъде лимитирано придвижването, като товарните коли изчакват на място, а леките биват пренасочвани през Шипка. От двете страни на прохода са ситуирани екипи на „ Пътна полиция ", които подкрепят придвижването и насочват водачите по обходния маршрут.

Забавено е прекосяването през първия тунел на автомагистрала „ Люлин ", в посока София, поради зародил случай. Според първичната информация са се блъснали лек автомобил и бус, няма данни за потърпевши. Пътни служители на реда подкрепят прекосяването в региона на злополуката. Водачите да карат с нараснало внимание и да се преценяват с разпорежданията на органите на реда, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР