Временно е ограничено движението по път III-865 - Кърджали -

...
Временно е ограничено движението по път III-865 - Кърджали -
Коментари Харесай

Заради снега затварят пътя Кърджали - Ардино за тирове

Временно е лимитирано придвижването по път III-865 - Кърджали - Ардино на коли с ремаркета и полуремаркета заради изобилен снеговалеж, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).
Прочетете още
Заради изобилен снеговалеж от 14:00 часа е лимитирано придвижването на товарни коли над 12 тона по пътя Троян – Кърнаре (проход „ Троянски “). По-рано беше лимитирано придвижването на моторни транспортни средства с ремаркета и полуремаркета и през проходите Рожен, Превала и Печинско.

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издава за на следващия ден - 27 януари, предизвестие от първа степен - жълт код, за превалявания от дъжд в 11 области в източната половина на страната. Областите с сигнален жълт код са: Добрич, Силистра, Варна, Бургас, Русе, Разград, Търговище, Шумен, Сливен, Ямбол и Велико Търново. В тези области на следващия ден преваляванията от дъжд ще са до 20-30 литра на квадратен метър, а в обособени региони, основно в Североизточна България, и малко повече, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР