Временно е ограничено движението по път I-1 Мездра – Ботевград

...
Временно е ограничено движението по път I-1 Мездра – Ботевград
Коментари Харесай

Силната буря затвори пътя между Ботевград и Мездра

Временно е лимитирано придвижването по път I-1 Мездра – Ботевград в региона на Новачене в посока София поради паднали камъни на пътното платно, в резултат на мощната стихия. Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Движението се реализира по обходен маршрут: Новачене – Скравена – Ботевград. Трафикът се контролира от пътна полиция.

Около 16:15 часа в община Ботевград падна мощна градушка, с големи ледени парчета. Има вреди по земеделската продукция. Към момента се отстраняват над десетина паднали дървета.

През днешния ден стихии имаше и в други елементи на страната.

Градушка с размерите на яйце е паднала в тетевенското село Рибарица, заяви кметът Пенка Ганева. Ледените блокове са нанесли вреди върху покривите и прозорците на къщите, има потърпевши и коли, както и унищожена годишна продукция. По думите на кмета такава градушка никой не помни в селото. Пострадали хора няма.

Множество сигнали за паднали клони и дървета в резултат на бурята в района на Казанлък са получени в Районната пожарна работа. Това заяви старши контрольор Михаил Михов, шеф на група " Оперативен център " към Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Стара Загора. Валяла е градушка в обитаеми места към Казанлък, а в града са нанесени вреди от мощния вятър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР