Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане начело на

...
Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане начело на
Коментари Харесай

Временният треньор на Щутгарт остава поне до Мондиал 2022

Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане отпред на клуба от Бундеслигата до Световното състезание в Катар, сподели спортният шеф Свен Мислинтат.

Той добави пред телевизия " Скай ", че Вимер към този момент е направил някои усъвършенствания, откакто пое поста от Пелегрино Матарацо преди две седмици, макар загубата с 0:5 от Борусия Дортмунд през вчерашния ден.

" Взехме относително умишлено решение да продължим с него до този мач и можем да кажем напълно ясно, че това ще бъде обстановката до зимната пауза ", съобщи Мислинтат.

Щутгарт победи Бохум с 4:1 предишния уикенд и втородивизионния Арминия Билефелд с 6:0 за Купата на Германия в средата на седмицата в първите мачове на Вимер отпред.

Мислинтат сподели, че Вимер ще остане отпред за оставащите четири мача до почивката, която продължава от средата на ноември до края на януари, и че клубът ще употребява този интервал, с цел да вземе решение за нов треньор.

" Ще се оправим през оставащите седмици дружно и по-късно ще вземем решение. Има задоволително време през зимната пауза ", изясни Мислинтат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР