Временният треньор на Левски - Тодор Симов, все още обмисля

...
Временният треньор на Левски - Тодор Симов, все още обмисля
Коментари Харесай

Тодор Симов променя игровата формация на Левски?

Временният треньор на Левски - Тодор Симов, към момента обмисля по какъв метод да наподобяват " сините " при семейството на Берое в събота.

Младият експерт пое поста, откакто управлението на столичани одобри оставката на Живко Миланов. Не се чака тази седмица да има развиване с поканата към Станимир Стоилов.
 Сърбин е краен вид за треньорския пост в Левски
Сърбин е краен вид за треньорския пост в Левски

Сираков обича да ангажира експерти от западната ни съседка

Няколко са аргументите за алтернативата пред Симов. Първата е, че той няма да може да разчита на санкции Патрик-Габриел Галчев, а другата е, че употребяваният като централен бранител Симеон Славчев е под въпрос за дуела със заралии.

Треньорът сега обмисля няколко разновидността за скица, в която да разположи своя отбор, написа " Тема спорт ". Първата е още веднъж да заложи на 4-1-4-1, на която разчиташе Живко Миланов в последните дуели. Но Симов може да прибегне и до 3-4-3, откакто има проблеми в отбраната. По този метод като централен бранител ще бъде подложен Христос Шелис, а отдясно и отляво ще са Ивайло Найденов и Иван Горанов. Пред тях карето в халфовата линия ще наподобява по следния метод - Борислав Цонев и Марин Петков, като последният ще е претрупан с по-офанзивни функционалности.

По фланговете ще са Георги Миланов и Мартин Петков, а в предни позиции триото ще бъде Здравко Димитров, Билал Бари и на върха на офанзивата ще бъде Андриан Краев.

По всяка възможност Радослав Цонев ще остане на аварийна пейка, макар че към този момент е възобновен от травмата си и игра при загубата от Ботев (Пловдив). Все отново Симов до последно ще се надява да може да разчита на Славчев и Хубчев, с цел да има повече разновидности за състава си.
 Христофор Хубчев към момента е под въпрос за идващия турнирен мач на Левски
Христофор Хубчев към момента е под въпрос за идващия турнирен мач на Левски

Възстановява се от травма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР