Временният треньор на Левски Георги Тодоров ще направи три промени

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров ще направи три промени
Коментари Харесай

Левски с три промени в състава за мача с Лудогорец

Временният треньор на Левски Георги Тодоров ще направи три промени в състава за дуела с Лудогорец. Тодоров заяви това на конференция на “Герена ”.

Извън състава ще останат Иван Горанов и Хали Тиам, които висят с насъбрани жълти картони, както и един контузен футболист.

“Състоянието на тима е положително, има леки проблеми и ще се наложи да вършим промени в състава за мача с Лудогорец. През седмицата станаха леки травми на двама индивида и предвид на това, че идва края на сезона и имаме доста хора с насъбрани картони. Това несъмнено е проблем, става въпрос за съществени фигури в тима.

Ние излизаме с настройката за победа, а измененията в тима ще бъдат единствено три. Надявам се да няма травми и нови картони, тъй като единствено след три дни имаме различен мач, който знаете какво е за Левски. Лудогорец дълги години бяха хегемон в нашето състезание и това е несъмнено, играеха доста добър футбол. За тяхно страдание последната година не е по този начин. Не бих коментирал аргументите, те си ги знаят по-добре ”, съобщи Тодоров.

На въпрос по какъв начин се е отразило на тима анонсирането на новия треньор Петър Хубчев, краткотрайният ментор отговори: “Първо желая да му благопожелавам на Хубчев за поста, да му пожелая от сърце триумф. Ние с него сме другари от доста години, играли сме дружно, беше любим на сина ми. Такъв човек е необходим на Левски. Колкото до футболистите, да, евентуално не е доста прелестно информациите, които не са излезли от Хубчев, във връзка с хората, с които вероятно би се разделил. Аз до момента не съм прочел Хубчев да направи изказване, че ще освободи някои от футболистите.

Това може да им сътвори прочут дискомфорт, само че мисля, че новината се одобри обикновено. Хората упражняват доста добре и съм извънредно удовлетворен, уповавам се на следващия ден да създадат един добър мач, да играят със самочувствие, да покажат максимума, с цел да може Петър Хубчев да си направи своите заключения за всички футболисти ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР