Временният селекционер на националния ни отбор Георги Иванов-Гонзо говори в

...
Временният селекционер на националния ни отбор Георги Иванов-Гонзо говори в
Коментари Харесай

Георги Иванов: Няма шанс аз да съм селекционер, моята функция е друга

Временният селекционер на националния ни тим Георги Иванов-Гонзо приказва в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия, в което отговори на рецензиите към него от страна на Мартин Петров.

" Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите. Само виждам и чувам по какъв начин те ще ръководят. Не съм видял да имат система. Първо би трябвало и те да поработят, да поносят таблата. Конгрес ще има, когато го дефинира Съда. За момента те са почитатели, които дават изявленията. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези " велики родолюбци ", които плюят футболистите и националния тим. Те са под равнището на хората, които имат знания за футбол. Разликата сред Бербатов и Михайлов ще бъде огромна, в случай че се стигне до Конгрес ", сърдит бе Георги Иванов.

Той разяснява и избора на нов селекционер на националния тим: " В България има 180 индивида с Про лиценз. Ще обсъдим нещата и тогава ще се вземе решението. В моята глава има решение, само че би трябвало да го споделя с президента и комисията и в този момент няма смисъл да се приказва за любимец за народен селекционер ".

" Няма късмет аз да съм селекционер, моята функционалност е друга. Аз споделих, че футболистите толкоз си могат, тъй като това бяха хора, които играят малко и аз съм решил, с цел да кажа това. Аз мога да кажа каквото си желая и в случай че видя Мартин Петров, ще му кажа в очите какво мисля за него. Никой не знае каква е програмата на Димитър Бербатов, те приказват единствено за това по какъв начин ще ръководят ", добави Гонзо.
 Венци Стефанов: Не желая да загатвам Гибралтар
Венци Стефанов: Не желая да загатвам Гибралтар

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР