Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио,

...
Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио,
Коментари Харесай

Боби Михайлов легна болен, няма да е VIP гост на Конгреса на УЕФА

Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио, че Борислав Михайлов няма да участва на идния 48-и постоянен конгрес на УЕФА в Париж този четвъртък, 8 февруари.

" В момента съм на летището във Виена и пътувам към Париж за Конгреса на УЕФА дружно с изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов и шефката на интернационалния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Борислав Михайлов има публична VIP покана от УЕФА за събитието, само че няма да може да участва, защото е болен ", съобщи Касабов.

През предходната седмица от БФС се похвалиха в уеб страницата си, че управлението на европейската футболна централа е изпратило публична VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА.

" В писмо до Михаил Касабов и Борислав Попов от Нион декларират желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и сегашен ръководител на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото заседание, по този начин и на тегленето на жребия за започващия през септември шампионат Лига на нациите ", написаха от БФС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР