Временният наставник на ЦСКА Добромир Митов даде говори преди решителния

...
Временният наставник на ЦСКА Добромир Митов даде говори преди решителния
Коментари Харесай

Добри Митов: Това е най-важният ни мач, готови сме за победа

Временният ментор на ЦСКА Добромир Митов даде приказва преди решителния мач с Лудогорец.

" Това е най-важният ни мач. Този против Лудогорец. Готови сме за него и желаеме успеха! ", съобщи Митов.

" Аз съм експерт. Работил съм в над 20 клуба по целия свят. Работил съм и в Левски, който е огромен клуб, също както и ЦСКА. Трудихме се оптимално доста. Мотивирани сме доста и излизаме за победа ", добави Люпко Петрович.

" Имаме проблеми с няколко футболисти. Около 4-5 играчи не са упражнявали след успеха във Варна. Лудогорец седем пъти е първенец на България, като може би е пристигнал моментът да се спре. Може да стане следващата година или след две години. Дано успеем да станем първенци ", разяснява още той.

" Всеки ще желае да завоюва един подобен мач и да се даде 100% поръчка ЦСКА да стане първенец. Предимството ни е в семейството. Желанието ни ще е по-голямо за победа от това на Лудогорец. Дано да имаме шанс ", съобщи почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев.

" Аз не одобрявам, че ЦСКА има проблем да играе пред цялостен стадион. Едно домакинство постоянно е преимущество. Познаваме терена, нашата аудитория. Имаме качество, имаме осъдени и с контузии, само че отново споделям, че имаме качества. Задължени сме да вземем този мач ", приключи Пенев.
 Стойчо Стоев: Мачът с ЦСКА ще реши купата, отиваме за победа
Стойчо Стоев: Мачът с ЦСКА ще реши купата, отиваме за победа

" Мотивацията е на пределно равнище, не се колебая в това "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР