Временният наставник на Левски Тодор Симов направи много точен анализ

...
Временният наставник на Левски Тодор Симов направи много точен анализ
Коментари Харесай

Тодор Симов: С едно полувреме добра игра не става, дано поне малко съм помогнал на Левски

Временният ментор на Левски Тодор Симов направи доста прецизен разбор след равенството 2:2 против Черно море. Младият експерт води отбора за последно, а от идващия мач отпред на тима ще е новият старши треньор Славиша Стоянович.

“Когато играеш мощно единствено едно полувреме, няма по какъв начин да спечелиш. Проспахме първото полувреме. бяхме доста мудни, не изнасяхме добре топката. Допуснахме и груба самостоятелна неточност, от която Черно море се възползва. Знаехме по какъв начин извършват статичните положения, само че все пак сбъркахме поради липса на централизация, Ако ние бяхме повели, нещата щяха да са доста различни”, разяснява Симов.  Левски - Черно море 2:2 @@@
“На полувремето си казахме с футболистите, че единствено те могат да излязат от сложната обстановка. тръгнахме незабавно да нападаме и създадохме 1-2 положения. Трябваше по-рано да изравним. Имаме играчи, които могат да стрелят от приблизително и далечно разстояние, обикновено е да опитваме такива удари”, показа Тодор Симов.

“Дали ще остана в Левски? Ръководството ще реши по какъв начин ще действа с мен. Аз нямаше по какъв начин да бъда старши треньор, тъй като не владея лиценз. Тръпката да си отпред на Левски е огромна. Дано най-малко малко съм съдействал за развиването на тима и да съм оказал помощ на футболистите”, добави Симов.

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 2 кръг, понеделник 30 юли  Левски 2:2краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР