Временният наставник на Левски - Елин Топузаков, говори за моментното

...
Временният наставник на Левски - Елин Топузаков, говори за моментното
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Важното е Левски да завърши на трето или четвърто място в края на сезона

Временният ментор на Левски - Елин Топузаков, приказва за моментното положение на Левски, както и за бъдещето си в клуба след края на сезона. Той направи това на конференцията си преди мача с ЦСКА 1948 от първия плейофен кръг в Първа лига. Дербито сред " сини " и " червени " ще се организира в неделя, 14 май, от 20 часа на стадиона в Бистрица.

" Състоянието на Кордоба към момента не му разрешава да играе за тима. Нямаме проблеми с други футболисти ", сподели треньорът.

" При нас не е умерено. В Левски постоянно има напрежение и играем под напън. Не сме сигурни за четвъртото място. Стремим се да печелим колкото се може повече точки до края на сезона. Важното е да приключим на трето или четвърто място ", формулира задачите той.

" Респект за Тошко Янчев, освен като футболна легенда, а и поради положителната му работа като треньор. Радвам се, че можем да премерим сили задочно. Надявам се на следващия ден двата тима да играят намерено и да има голове, тъй като успеха е значима ", сподели още младият експерт.

" Левски постоянно се стреми да гони най-високото допустимо място, а това е третото сега, поради събитията. Директните дуели ще ни разрешат да скъсим дистанцията ", надява се Топузаков.

" От ден първи, в който се случиха събитията в нашия клуб и аз се съгласих да стана треньор, бе решено, че след края на сезона ще седнем с управлението и ще приказваме за бъдещето съгласно резултатите и задачите. В Левски е обикновено да се разискват и други треньори и разновидности, тъй като няма доста време сред двата сезона и почивката ще е дребна. Аз нямам никакви терзания. Дошъл съм да оказа помощ на тима, в случай че мога. С господин Сираков приказваме всекидневно за тима и моментната форма на играчите. Говорим обикновено като двама души, които са заинтригувани от това Левски да върви нагоре и да извършва задачите си ", приключи Елин Топузаков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР