Временният наставник на Ботев Стефан Стоянов коментира победата на своя

...
Временният наставник на Ботев Стефан Стоянов коментира победата на своя
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: По-вероятно е да дойде треньор чужденец, отколкото аз да остана

Временният ментор на Ботев Стефан Стоянов разяснява успеха на своя тим над Локомотив София с 2:1 в мач от 35-я кръг на efbet Лига. Специалистът бе удовлетворен от играта на отбора, само че и беше прочувствен, като показа, че не чака да бъде отпред на " канарчетата " през идващия сезон.

" Възползвахме се от нашите положения. Доста от футболистите са изморени, имахме насъбрани загуби, само че за този интервал от време успяхме да успокоим играчите и да им дадем самочувствие, както и да им намерим верните позиции. Нещата ще станат, както би трябвало някой ден ", стартира Стоянов.

" Това, което успяхме да създадем, е футболистите да ги разпределим, тъй че да свършат потребна работа. Някои не го направиха от играчите, по тази причина и направихме промени. Второто полувреме би трябвало да сме удовлетворени по метода, по който играхме. Справедливо спечелихме. Ако беше елементарно, всеки щеше да го прави ", продължи той.

" Ако би трябвало да приказвам от мое чувство, макар тия четири точки, които спечелихме и въпреки че играем с българи, вероятността аз да остана треньор е доста по-малка, в сравнение с някой чужденец. Съжалявам, че приказвам в персонален проект, само че на мен ми е по-така... ", добави наставникът на Ботев.

" Гледаме си нас, би трябвало да проведем един подготвителен развой до мача с Арда. Трябва да се свърши работата, не е малко. Ще играят най-много юноши, ще усетят атмосферата, ще имат потребност и от поддръжка. Ботев е едно – футболисти и аудитория ", приключи Стефан Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР