Временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън изяви желание да остане

...
Временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън изяви желание да остане
Коментари Харесай

Временният мениджър на Тотнъм поиска работата за постоянно

Временният управител на Тотнъм Райън Мейсън изяви предпочитание да остане на поста за непрекъснато. Бившият халф на “шпорите ” води тима след двете треньорски смени през сезона до момента. Първоначално той беше част от щаба на Антонио Конте, а след това трябваше да работи в тандем с различен от асистентите все още - Кристиан Стелини. Стелини обаче също в един миг се махна, след което Мейсън остана еднолично отпред на “шпорите ”. 

Планът беше той да води лондончани единствено до края на сезона, като през това време управлението да откри управител.

“Чувствам се подготвен да оказа помощ на Тотнъм в този миг и имам цялостно доверие на футболистите си. Вярвам и на хората в клуба. Разбира се, това решение би трябвало да бъде взето от управлението. Лично аз не преставам да съм убеден в качествата си и на останалите треньори ”, съобщи Мейсън.

Досега през акцията той е бил отпред на Тотнъм в три мача - победа против Кристъл Палас (1:0), загуба против Ливърпул (3:4) и реми против Манчестър Юн (2:2).

Преди тъкмо две години Мейсън отново влезе в ролята на краткотраен управител на “шпорите ”, като тогава изкара седем дуела - четири победи и три провали.

Сред спряганите имена за нов управител на клуба са Арне Слот, Чаби Алонсо, Роберто Де Дзерби, Рубен Аморим, Ангелос Постекоглу, Луис Енрике и други

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР