Временният мениджър на Челси Франка Лампард заяви, че Рийс Джеймс

...
Временният мениджър на Челси Франка Лампард заяви, че Рийс Джеймс
Коментари Харесай

Челси загуби двама титуляри до края на сезона

Временният управител на Челси Франка Лампард съобщи, че Рийс Джеймс и Мейсън Маунт са навън до края на сезона, като халфът въпреки всичко има дребен късмет да се възвърне за последния дуел от акцията. Това удостовери някогашният полузащитник преди дуела на лондончани против Брентфорд от 21:45 на следващия ден.

“Рийс Джеймс няма да е разполагаем до края на сезона. Той има контузия в подколянното сухожилие, след което му бе изработен скенер и е навън. Мейсън имаше травма в таза от известно време, даже преди аз да дойда, опитваше да тренира обикновено, само че в този момент ще претърпи лека интервенция, след което ще се възвръща към четири седмици. Кай Хаверц към момента има проблеми с коляното, само че би трябвало да е подготвен за мача през уикенда, ” изясни легендата на лондончани.
 Почетино поема Челси още през тази седмица? Почетино поема Челси още през тази седмица?
След това Лампард отхвърли да разяснява все по-настойчивите спекулации в последните дни, че Маурисио Почетино е безспорен любимец да поеме отбора от лятото, а също по този начин отхвърли, че неговите футболисти нямат защо да играят, въпреки да призна, че ситуацията в клуба е тежко.

“Не чакам нищо в света на футбола, само че няма да се въвличам и в спекулации. Дойдох в клуб с доста проблеми и малко време за тяхното решение. В тези четири мача, които изминаха, се случиха доста неща, само че аз съм тук, с цел да оказа помощ. Явно е, че има проблеми и няма по какъв начин всичко да се промени в къси периоди. Не считам, че играчите нямат защо да играят до края на сезона. Предстоят ни седем мача, три от тях са против първите четири в класирането, тъй че ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще реагират играчите и какво ще стане, ” съобщи Лампард.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР