Временната парламентарна комисия за разследване на корупционните практики в Агенция

...
Временната парламентарна комисия за разследване на корупционните практики в Агенция
Коментари Харесай

СКАНДАЛЪТ В МИТНИЦИТЕ: Депутати от временната комисия ще изслушат Асен Василев

Временната парламентарна комисия за следствие на корупционните практики в Агенция " Митници " ще изслуша някогашния финансов министър Асен Василев за това, срещал ли се е с Марин и Стефан Димитрови, които са упрекнати за трафик, дружно с някогашната шефка на митниците Петя Банкова.

В хода на следствието стана ясно, че Банкова се е познавала със Стефан и Марин Димитрови, като тримата са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. По време на правосъдно съвещание бяха представени показания на очевидец, съгласно който Димитрови са били познати и с някогашния финансов министър Асен Василев.

До момента в комисията по случая бяха изслушани вътрешният министър Калин Стоянов, финансовият министър Людмила Петкова, ръководителят на ДАНС Пламен Тончев, някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и някогашният вътрешен министър Бойко Рашков. След чуването на Асен Василев се чака комисията да изготви отчет и да завърши своята работа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР