Временната комисия по скандала в Митниците тече едва от два

...
Временната комисия по скандала в Митниците тече едва от два
Коментари Харесай

Петя Банкова – братовчедка с председателя на ДАТО! Затова СРС срещу Банкова, Коцев и контрабандната компания не са прилагани

Временната комисия по абсурда в Митниците тече едвам от два дни, само че същата се пробва да скрие от всички ни обвързаностите а директорката на митниците с подслушвач № 1 – индивида на Асен Василев – Бисер Борисов. Специалните разследващи средства против Петя Банкова и хората на ППДБ не са прилагани от ДАТО и Бисер Борисов, написа уеб сайтът „ Афера “.

Петя Банкова – братовчедка втора линия с ръководителя на ДАТО Бисер Борисов!

Използване на ДАТО за частни потребности и обвързаности на Бисер Борисов с незаконни кръгове е предиздвикало ДАНС да употребява личната си работа с цел да следи и слуша Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови.

Така разпънатия от Бисер Борисов чадър над ППДБ и Петя Банкова остава отворен, само че не ги защищава от „ слънчевата радиация “ информацията от пробития Борисов! Пробити служби, пробити шефове, кавги и корупция!

Всичко това е краен резултат от ръководството на ППДБ и техните некадърни марионетки. Пачки, болонки и пудели, гей сауни и басейни, картини и персийски килими, това е единствено дребна част от лукса, в който тънат богопомазаните.

Някак настрана от еуфорията и скандалните разкрития за корупцията на Бойко Рашков, Асен Василев продуцирана от бушона Петя Банкова  остана информацията за роднинските връзки на същата с Бисер Борисов.

Борисов и Банкова са родственици и двамата държат повече от топли връзки още от времето, когато Бисер Борисов работеше в ДАНС и държеше прилежащ на Банкова кабинет. Запознати с куриозната обстановка настояват, че Борисов и топ митничарката са се виждали всяка седмица в региона на метростанция Жулио Кюри, където двамата са обменяли информацията.

Именно Борисов е заречен на Асен Василев и Бойко Рашков, че техните хора на смяната  ще бъдат чадаросани  ако при Борисов попаднат специфични разследващи средства за някой от тях.

Вероятно на това се дължи арогантното държание на топ митничарката довело до смелите изявления за жертвена овца и персонални спорове.

Да, де но Бисер Борисов е оставен в двадесета глуха  и всичко което е правено е без знанието на Министерство на вътрешните работи и организацията му. Така се прихваща и близкия на Бисер Борисов другар и собственик на марков часовник, та въпреки и получен на публично място, Живко Коцев, по този начин попада и Асен Василев и Бойко Рашков в заверата на „ пудела “, се споделя в обявата.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР