Временна организация на движението със спиране на автомобилния трафик се

...
Временна организация на движението със спиране на автомобилния трафик се
Коментари Харесай

Затварят още една част от ул. „Д-р Георги Странски“ за два месеца


Временна организация на придвижването със прекъсване на автомобилния трафик се вкарва по ул. „ Д-р Георги Странски “ в сектора от кръстовището с ул. „ Архимандрит Евтимий “ до ул. „ Коста Паница “. Тя влиза в действие от на следващия ден – 28 март, и се планува да продължи до 31 май, оповестиха от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.

Причината е стартът на третия от общо четирите стадия по плана за  продължението на „ Д-р Георги Странски “ и реконструкцията на останалата част от улицата. Основната цел е основаването на нова пътна връзка сред кв. „ Гладно поле “ и бул. „ Санкт Петербург “. Временната организация е обозначена с нужните пътни знаци и указателни табели.

От Община Пловдив припомнят, че с цел да се понижи напрежението в трафика, преди към седмица краткотрайно беше отворен   паркингът на МОЛ „ Пловдив Плаза “ пред „ Техномаркет “, откъдето да минават живеещите наоколо в региона. По време на всички стадии на притежателите на заведения, частни и търговски обекти ще бъде обезпечен авто достъп до парцелите им.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР