Време ли е за край на кариерата? Този въпрос от

...
Време ли е за край на кариерата? Този въпрос от
Коментари Харесай

Анди Мъри все още не смята да слага край на кариерата си

Време ли е за завършек на кариерата? Този въпрос от много време витае към Анди Мъри, като е изключително настоящ в последните дни.

Носителят на 3 трофеи от Големия шлем изпитва съществени проблеми на корта след завръщането си и съгласно мнозина му е време за пенсиониране.

Британецът обаче бе безапелационен, че няма желание да приключва кариерата си в близко бъдеще, макар че към момента няма и победа от началото на новия сезон.

Двукратният първенец от Уимбълдън отпадна в първия кръг в Бризбейн, по-късно на Откритото състезание на Австралия, след което и на старта на интернационалния шампионат в Монпелие (Франция).

36-годишният Мъри загуби от представителя на домакините Беноа Пер с 6:2, 6:7(5), 3:6 и не е печелил мач след успеха си над Яник Ханфман (Германия) в Базел през октомври 2023 година.

" Опетнявате достиженията ми. В момента съм в ужасяващ миг. Повечето хора биха напуснали и биха се предали в моята обстановка. Но аз не съм множеството хора и мозъкът ми работи по друг метод. Няма да се откажа. Ще продължа да се боря и да работя, с цел да се показва по метод, по които знам, че съм кадърен ", написа Мъри в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР