Време е за промяна Популярните телевизионни водещи Иван Христов и Андрей

...
Време е за промяна
Популярните телевизионни водещи Иван Христов и Андрей
Коментари Харесай

Сюрприз в bTV, зрителите онемяха: Иван и Андрей внезапно обя...

Време е за смяна

Популярните телевизионни водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов се похвалиха със сериозен прогрес в кариерата си като продуценти. Те обаче регистрираха, че това е обвързвано с разлъка с нещо, с което от години е обвързван животът им. Популярният тандем би трябвало да завърши със своя офис, излиза наяве от обява в „ Инстаграм ".



„ Няма невъзможни неща “ е фразата, с която стартира нашата кариера. Затова когато видяхме надписа на тази врата – Anything is possible, разбрахме, че офисът зад нас, ще бъде наш. Този офис ни донесе доста шанс и с течение на времето уговорките ни доста пораснаха. Екипът стана доста по-голям и по-голям. Освен това следващата година ще имаме потребност от цялостен кино отдел. Това постанова да се разделим с този офис и да го продадем. Надяваме се, че и на вас ще донесе шанс “, споделиха Иван и Андрей във видео в обществените мрежи.

 

Към фрагментите те разгласиха и по-подробен текст. Ето какво написа в него: „ Време е да се разделим с нашия обичан офис, в който се реализираха планове, обичани на всички вас! Екипът, както и новите ни планове стартират да се усилват и се постанова да намерим ново, по-голямо място. На бъдещите притежатели можем да кажем единствено едно, в този офис в действителност няма невъзможни неща, както е написано и на входа му! “.

Двамата продуценти направиха възторг през годините, развивайки разнообразни планове. Последният от тях е предаването „ Фермата “, осъществило няколко доста сполучливи сезона. Преди това двамата направиха „ Сблъсък “, „ Къртицата “, сериала „ Съни бийч “ и други, напомнят от vihrogon.bg.

Офисът е 330 квадратни метра и се намира в влиятелния квартал „ Лозенец “.

Вътре разполага със заседателна зала и работно табло за задания, на което Иван написа „ Само Левски “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР