Време е за испански футбол! Време е за битка на

...
Време е за испански футбол! Време е за битка на
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид и "Барса" посягат към Купата на краля


Време е за испански футбол! Време е за борба на граднове! Днес (20 януари) " Реал " Мадрид и " Барселона " ще изиграят мачовете си от осминафиналите в шампионата за Купата на краля.

" Белите " ще се изправят против " Елче ", до момента в който каталунците ще спорят с " Атлетик " Билбао. И двете срещи може да гледате директно по bTV Action.



След като завоюва първия за годината трофей - Суперкупата на Испания, " Реал " Мадрид поглежда към идващия вероятен - Купата на краля. Съперникът е на първи взор скромен - " Елче ", от който " белите " не са губили от 44 години. Домакините имат лимитирани варианти за титуляри поради инфектирани с COVID-19, а изненадата може да бъде в " Реал " - Гарет Бейл да се появи в игра 145 дни след последната си изява.

Срещата " Елче " - " Реал " Мадрид може да гледате директно по bTV Action от 20:00 ч.



" Барселона " пък ще гостува на " Атлетик " Билбао, а задачата за футболистите на Шави не наподобява по никакъв начин лесна. Мачът е повтаряне на финала от предходната година, когато каталунците завоюваха с 4:0. Можем да разчитаме, че двата отбора ще сътворят следващ незабравим дуел в шампионата за Купата на Краля. В момента " Барселона " има два пъти повече победи в дуелите с " Атлетик " в тази конкуренция - 14 против 7.

Гледайте " Атлетик " Билбао - " Барселона " директно по bTV Action от 22:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР