Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се

...
Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се
Коментари Харесай

Време е за Ел Класико в Близкия изток! Реал Мадрид и Барселона в спор за Суперкупата на Испания

Време е за Ел Класико! Реал Мадрид и Барселона се изправят един против различен във финала за Суперкупата на Испания тази неделя от 21:00 часа българско време. Двубоят, който ще може да наблюдавате онлайн в уеб страницата, ще се играе на стадион „ Крал Фад Интернешънъл “ в Рияд, Саудитска Арабия.

И двата отбора доближиха мъчно до решаващия конфликт за трофея. Отборът на Карло Анчелоти направи тъждество 1:1 с Валенсия и се наложи над противника си след осъществяване на дузпи, до момента в който каталунците също трябваше да бият дузпи след тъждество 2:2 с носителя на Купата на Испания Бетис. По този метод бе завършено второто Ел Класико за сезона, откакто през есента Кралският клуб победи огромния си противник с 3:1 в мач от Ла Лига на „ Сантиаго Бернабеу “.

Добрата вест за Анчелоти е, че играчите, които бяха заменени наложително против Валенсия, нямат съществени проблеми и най-вероятно ще бъдат на линия за финала. Това са Едуардо Камавинга, Едер Милитао, Лукас Васкес и Федерико Валверде. Дани Карвахал и Ферлан Менди към момента не са подготвени на 100 %, само че могат да вземат присъединяване, до момента в който Орелиен Чуамени и Давид Алаба не отпътуваха за Саудитска Арабия.

Барселона няма нови проблеми с контузени играчи и се чака треньорът Шави да заложи на същия състав, с който реализира триумфа против Бетис.

„ Тази група от играчи стартира да печели титли през 2013-та година, не спря да печели и в никакъв случай няма да се насити да го прави. Ние сме в един доста изискващ клуб, който не ти разрешава да си помислиш, че си се наситил на титли “, сподели Анчелоти на конференцията преди дуела.

Думите на треньора на Барса – Шави Ернандес, бяха в същия темперамент:

„ Аз съм тук, с цел да спечелвам титли. Ако приключим този сезон без титли, вие (журналистите) ще ме убиете “, разяснява Шави, който търси първото си отличие като ментор на каталунците.

THE SUPERCOPA FINAL IS SET
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР