"Време е тестването за COVID-19 в училищата да бъде премахнато

...
"Време е тестването за COVID-19 в училищата да бъде премахнато
Коментари Харесай

Директори искат прекратяване на тестването за COVID-19 в училищата

"Време е тестването за COVID-19 в учебните заведения да бъде отстранено както на възпитаници, по този начин и на учители "

За това упорства Диян Стаматов - ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България (СРСНПБ) и шеф на 119-то Средно учебно заведение "Акад. Михаил Арнаудов " в София, съобщи Българска телеграфна агенция.

Директорите и учителите са потвърдено виновни експерти и наблюдават прецизно за спазването на ограниченията в учебно заведение, декларира Стаматов. Той твърди, че възпитаници с грипоподобни признаци не се позволяват в учебните здания, а родителите са мощно дисциплинирани и се съветват с персоналните си лекари.

"Средствата, които са планувани за проби за COVID-19, би трябвало да се пренасочат за пазаруване на въздухопречистватели. Според мен, това се отнася и за остатъка от плануваните средства в Бюджет 2022. Време е да се върнем към нормалността и да спрем с безрезултатното тестване на възпитаници и учители ", разяснява Диян Стаматов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР