Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще

...
Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще
Коментари Харесай

Паргов: Българите очакват тези, които ще изпратят в 47-ото НС, да осигурят стабилността

Време е разсъдъкът да надделее. Българите чакат тези, които ще изпратят в 47-ото Народно заседание като свои избраници, да бъдат на висотата на гласуваната им отговорност. А тя е да обезпечат стабилността, която е толкоз нужна на страната. Политическата рецесия би трябвало да бъде преодоляна в името на оправянето с останалите – здравна, икономическа, обществена и енергийна. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов във връзка идните на 14 ноември президентски и парламентарни избори.

„ За Българска социалистическа партия честността, честността и справедливостта нямат опция. Доказала е, че е партията на разсъдъка и разговора, само че и на правилата в политиката “, посочи той.

Според Паргов силата на опита и желанието за смяна би трябвало да се слеят в едно цяло, с цел да се образува болшинство, което да преведе страната през тежката зима. „ Затова са нужни работещ парламент, устойчиво ръководство и държавно управление, които да възстановят фундаментите, на които се основава правовата и обществена страна “, уточни водачът на столичните социалисти.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР