Време е председателят и тясното ръководство на да докажат, че

...
Време е председателят и тясното ръководство на да докажат, че
Коментари Харесай

От Движение Бузлуджа в БСП: Фалшива е Корнелия Нинова, ние сме социалисти

Време е ръководителят и тясното управление на да потвърдят, че в действителност са леви хора като поработят като редови социалисти, обявиха в общо изказване 10 от " изключените " от на съвещанието на конгреса преди повече от година и възстановили към този момент участието си в партията

Фалшива е, ние сме социалисти. Това обявиха в общо изказване Ана Пиринска, Светлана Шаренкова, Ваня Добрева, Николай Бериевски, Кирил Добрев, Петя Михалевска, Костадин Дурчов, Ленко Петканин, Атанас Атанасов и Петко Димитров. Всички те - социалисти от София - бяха " изключени " от доскоро повече от година на съвещанието на 50-тия конгрес. Те към този момент възвърнаха участието си в след приключването на едногодишния интервал, както повелява партийният Устав, и се включиха в новосформираното в събота Движение " Бузлуджа " в партията.

" Кой е подправен - Иван Таков или аз? Та ние двамата сме четвърто потомство социалисти. Фалшива е седесарката-приватизаторка, сподели Атанас Атанасов, който беше водещ на срещата на социалистите в събота в Зала 6 на НДК, проведена от Иван Таков и социалисти от Софийската организация на.

Колкото до Движение " Бузлуджа " в - то беше основано от над 500 социалисти, членове на. Всички останали в залата бяха посетители, които недвусмислено обявиха предпочитание и подготвеност да вземат участие в обединяване на лявото. Това е една от главните стратегически цели на " бузлуджанци ". Това е и една от главните разлики сред Нинова и тясното управление на и учредителите на Движение " Бузлуджа " в. Първите санкционират и изключват, вторите събират и сплотяват. И още една разлика - първите съществуват само и единствено, с цел да водят война с ГЕРБ, а вторите се борят да съставляват работещите в България ".

Всички осъдени преди повече от година софийски социалисти показаха отвращение от опита на Нинова и тясното управление на авансово да оправдаят планувания от политолозите невисок резултат на партията на идните европейски избори на 9-и юни с дейностите на несъгласните с тях леви хора.

" Прехвърлянето на виновността за един възможен предстоящ неуспех е следващият отвод на управлението да поеме отговорност за дейностите си ", декларират те и не престават: " Позицията на Изпълнителното бюро на по отношение на Движение " Бузлуджа " потвърждава факт, който от дълго време сме открили. и нейното обграждане вършат неистови опити да приватизират. Това ние няма да позволим ", безапелационни са те.

" Заявихме го напълно ясно на срещата " За бъдещето на и лявото ". е партия на всеки един социалист. Това и тясното управление отхвърлят да одобряват. И от години по всевъзможни способи и по всевъзможен начин отстраняват, остракират, изключват, жигосват, манипулират и лъжат с една цел - да трансфорат партията в тяхна персонална компания, която да търгуват политически. Не са им нужни хора с друго мнение, не са им нужни въобще хора, тъй като има ли хора, имат проблеми ".

Според тях изказванието на Изпълнителното бюро, че в залата в събота не е имало членове на, а лица от други партии, е следващата операция.

" Много от хората, които бяха в залата, са лица, разпознаваеми в публичното пространство, с помощта на. Хора от разнообразни генерации, дали живота си за партията, хора с мнение, потвърдено леви хора, хора, заемали високи държавни позиции от името и с помощта на. Част от тях и тясното управление наказаха, изгониха, унизиха. Принудиха ги да потърсят различен метод да отстояват лявото, тъй като те потвърдено могат да го вършат. По тяхно време за гласоподаваха милион и над милион души. беше първа или втора политическа мощ, в този момент партията е твърдо на дъното, а скоро може да се бори и за 4-те %.

" Днес за гласоподават 4-5 пъти по-малко - ето това е " заслугата " на за. Считаме, че към този момент е време тя и тясното управление, в случай че в действителност са леви хора, да го потвърдят като поработят като редови социалисти за. Така, както ние сме го правили и продължаваме да го вършим. има потребност от същински леви персони, политически грамотни, които да я управляват. Едва тогава ще стане мощната, преобладаваща вляво организация още веднъж ", оповестиха от Софийската организация на, откъдето пратиха фотографията.

На фотографията Светла Тошкова, Иван Таков (в средата) и Атанас Атанасов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР