„Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен

...
„Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е за нулева толерантност към корупцията и кражбите

„ Време е да вложим смисъл в думите депутат. Народен представител е човек, който съставлява освен своите гласоподаватели, а и целият български народ. Наш дълг е да служим на българския народ – горделив народ с велика история “, сподели в формалната си тирада в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

" Намираме се на най-красивото кътче на Земята, само че за жалост прекомерно дълго време огромна част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и поради това България е изправена пред големи провокации ", сподели още Кирил Петков.



Той изреди редицата проблеми, които са на дневен ред в България и попита къде са били народните представители, които е трябвало да ги решат.

„ Отговорът се крие в няколко думи – лакомия, нарцисизъм и безгрижие. Не на всички, само че на доста от тях “, сподели Петков.

" По разрушените ни пътища се разминават майбаси, ролсройси, ферарита, само че не на съумели, конкурентоспособни бизнес водачи, а на хора, свързани с властта. Хора, които са се закачили под една или друга форма на държавния бюджет. Хора, които харчат със успокоение нашите налози все едно е тяхна бащиния. Това са просто едни корумпирани лобисти без никакъв същински бизнес ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
" Това би трябвало да спре през днешния ден! Нека всеки един депутат да каже: „ Искам да бъда част от смяната. Ще решим тези проблеми “. Всички дружно да заявим – време е за нулева приемливост към корупцията. Време е за нулева толерантност към кражбите. Време е за същинско правораздаване в България, при което никой не се усеща безнаказан. Време е ние да пазиме същинските ползи на нашите гласоподаватели, без да ни е боязън от „ политическите вложители “. Време е да превъзмогнем персоналното си его и да работим дружно. Време е да създадем България, от която да се гордеем. Време е за просперираща България. Време е да бъдем деен член на Европейски Съюз, който да дава градивни позиции и действително да оказва помощ за неговото развиване. Време е България да бъде водач в района и образец за добросъседство. Време е за всички нас да си свършим работата! ", приключи Кирил Петков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР