Време е да сложим смисъл в думите народен представител. Народен

...
Време е да сложим смисъл в думите народен представител. Народен
Коментари Харесай

Кирил Петков: Край на корупцията и кражбите, да върнем млади...

Време е да сложим смисъл в думите " депутат ". Народен представител е човек, който показва освен своите гласоподаватели, само че и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горделив народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в тържественото си слово във връзка откриването на 47-то Народно заседание.

" За страдание прекомерно дълго време огромна част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и по тази причина сме изправени пред големи провокации. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом отвън България. На всеки площад, където се срещахме с наши гласоподаватели, ни споделяха: " Моля, върнете ни младежите ". Това ни го споделяха възрастни хора през сълзи - 42% от тях живеят под линията на беднотия ", уточни Кирил Петков.

" Какво да кажем за цяла Северна България, която чака да се дострои Автомагистрала " Хемус ", която сякаш се строи, само че с изключение на раздадени милиарди - път няма ", уточни той. И продължи да дава образец: " Ами цената на тока? Какво да кажем за околната среда с наказателните каузи от Европа? Прословутата връзка от Гърция? Как сме достигнали дотук? Къде са били народните представители, които е трябвало да взема решение тези проблеми? Отговорът се крие в няколко думи - лакомия, нарцисизъм и безгрижие, не при всички, само че при доста от тях ", продължи Кирил Петков.

Време е за нулева приемливост към корупцията и кражбите, време е за същинско правораздаване в България, време е да пазиме ползите на гласоподавателите без да ни е боязън от така наречен политически вложители. Време е за България, където младите се връщат назад, време за България, където възрастните хора могат да имат почтени старини, време е да си свършим работата, сподели още Петков.
Свързани вести НА ЖИВО Гледайте откриването на 47-ото Народно заседание Десислава Атанасова: Ще наложим мораториум за тегленето на нов дълг Президентът Радев: Надеждите към новия парламент са огромни
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР