Време е да се спечелят последните трофеи, преди да се

...
Време е да се спечелят последните трофеи, преди да се
Коментари Харесай

Финали в Аделаида, Оукланд и Хобарт


Време е да се завоюват последните титли, преди да се потопим в Australian Open ’23. Фокусът ни попада към Аделаида, Оукланд и Хобарт.

Първият мач за вечерта ще се организира в Оукланд, където в 3:00 Ришар Гаске ще опита да спре серията на Камерън Нори. Британецът стартира сезона с три победи на United Cup, след което придвижи формата си и на равнище ATP 250. Гаске обаче също може да се похвали със мощен интервал, откакто записа редица положителни резултати през 2022 и наподобява е стимулиран да надгради през новата година.

В 4:00 ч. потегляме към Хобарт, където за трофея ще се борят Лорън Дейвис и Елисабета Кочиаретo. За американката това е първи край от шест години, а за италианката – въобще в Тура. Единствената им предходна среща свърши след единствено 71 минути и 6-3 6-0 за Кочиарето през 2021.

В Аделаида събитията стартират с финала на двойки в 5:30, след което най-рано в 7:30 ще забележим в деяние Белинда Бенчич и Дария Касаткина.
Начало: 05:30
Додиг/Крайчек – Аревайо/Ройер
Не преди 07:30
Белинда Бенчич – Дария Касаткина
Не преди 09:30
Роберто Баутиста Агут – Сонуо Куон

Програмата закриват Роберто Баутиста Агут и Сонио Куон с дуела за трофея при мъжете.

В 14:00 ч. Николай Неделчев ще опита да се класира за финала на ITF шампионата с награден фонд 15 хиляди $ в Манакор, като негов конкурент е международния №423 Даниел Ринкон.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР