Време е да се поспрете и организирате, защото Слънцето официално

...
Време е да се поспрете и организирате, защото Слънцето официално
Коментари Харесай

Трите зодии, на които седмицата ще донесе онова, което искат

Време е да се поспрете и организирате, тъй като Слънцето публично навлиза в знака Дева !

С тази промяна в актуалната седмица обърнете внимание по какъв начин ще ви се отрази новият астросезон, като разберете кой астрологичен дом във вашата рождена карта принадлежи на тази зодия. Дали това е домът, обвързван с навиците ви за харчене, или този, отговарящ за връзките? Това е региона, в която Слънцето ще съживи и зареди с сила до 22 септември, описват от.

► 

От друга страна, Меркурий – ръководещата планета на Дева – ще образува мощен тригон с Плутон – планетата на трансформацията и възкресението – в същия ден, когато слънцето влезе в Дева, 22 август. Това може да ви донесе също толкоз прозорливост, колкото и работливост. Да приемем, че търсите изясненост и насоки за съответна обстановка да вземем за пример – тази синергия ще ви помогне да разделите обстоятелствата и да откриете истините, които сте търсили.

Ако има нещо, което бихте желали да свалите от плещите си, и имате предпочитание да изясните дадена обстановка, това е вашият миг. Уран стартира ретроградното си придвижване на 24 август , което постоянно е плюс, защото този пренос ще ни помогне да осмислим по-добре хаоса в живота си. Въпреки спиранията и непредвидените промени, които сте претърпели през миналата година, ретроградният Уран ще помогне да видите хубостта във всичко това.

На 25 август Меркурий ще навлезе в търсещия правдивост знак на Везни , където планетата избира компромиса пред борбата. Това постоянно е глътка пресен въздух, изключително след прекомерното анализиране на детайлите, към което ни подтикваше Меркурий в Дева. С настъпването на новолуние в Дева на 27 август ще бъдете въодушевени да поемете цялата мъдрост, на която този проведен и работлив земен знак може да ви научи.

Астропромените от тази седмица ще бъдат в най-голяма изгода на три зодии , които ще се усещат заредени с сила, ентусиазъм и увереност, а всичко това ще им помогне да получават това, към което се стремят. Ако вашият безоблачен знак (зодия) или изгряващ знак (асцендент) попадат измежду изброените в галерията, прогнозата за тази седмица ще се окаже извънредно удобна за вас:
 Трите зодии, за които седмицата ще бъде най-успешна  Трите зодии, за които седмицата ще бъде най-успешна  Трите зодии, за които седмицата ще бъде най-успешна  Трите зодии, за които седмицата ще бъде най-успешна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР