Време е да се докажат в истинска битка, мога само

...
Време е да се докажат в истинска битка, мога само
Коментари Харесай

Кадиров се присмя на руската военна машина, праща малолетните си синове на фронта

„ Време е да се потвърдят в същинска борба, мога единствено да поздравявам това предпочитание. Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат на най-трудните сектори на линията на прикосновение “, написа Кадиров в Telegram, публикувайки видеоклип, в който младите момчета стрелят на стрелбище.

 

Той съобщи, че Ахмат (16 г.), Ели (15 г.) и Адам (14 г.) са обучавани за бойни дейности „ съвсем от най-ранна възраст “ и настоя, че „ не се майтапи “.

 

Видеото демонстрира момчетата в камуфлажни облекла и тъмни очила, върху танкове, с оръжия, прикрепени към кръста им, които стрелят с ракетни установки и картечници. На моменти младежите се усмихват, до момента в който стрелят, или вършат жест с вдигнат палец.

 

Кадиров - някогашен пълководец, който управлява република Чечения, обитаема най-вече с мюсюлмани, е един от най-яростните поддръжници на съветската атака на Путин в Украйна.

 

Постът беше оповестен, откакто Кремъл отхвърли апела му за потребление на нуклеарни оръжия с ниска мощ в Украйна след поредност от военни провали.

 

„ Емоциите не би трябвало да вземат връх над разсъдъка. В нашата страна потреблението на нуклеарни оръжия става единствено въз основа на това, което е посочено в съответната теория “, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков по време на ежедневния брифинг с публицисти, визирайки изказванията му.

 

Въпреки това Песков приветства „ героичния принос “ на чеченския водач за военната интервенция в Украйна.

 

Кадиров прикани за нуклеарен вид, откакто Москва се изтегли от град Лиман, чийто надзор бе открит за седмици по-рано тази година.

 

„ По мое персонално мнение би трябвало да се подхващат по-драстични ограничения, стигащи до оповестяване на военно състояние в граничните региони и потребление на нуклеарни оръжия с ниска мощ “, съобщи Кадиров в канала си в Telegram.

 

Той разкритикува генерал-полковник Александър Лапин, който командва съветските сили, воюващи в района, като го назова „ несъвършен “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР