Време е да предам нататък тази обич, отговорност, професионални умения

...
Време е да предам нататък тази обич, отговорност, професионални умения
Коментари Харесай

Даринка Божинова: Време е да предам нататък тази обич, отговорност, професионални умения и време!

" Време е да предам нататък тази любов, отговорност, професионални умения и време! " Днес беседваме с Даринка Божинова, шеф на СУ " Пейо Яворов " -Варна и претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна за Местни избори 2023.   Ето какво още сподели шефът на междинното учебно заведение за ДНЕС+:   - Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на Съюз на демократичните сили?   - Професионалният ми път минава през системата на образованието. Тя ми оказа помощ да се образувам като виновен, акуратен и можещ експерт. Системата на образованието ми даде опция да бленувам и да сбъдвам фантазиите си, да се изградя като експерт! Даде ми детските усмивки, другарство и безграничната им обич! Сега е време аз да предам нататък тази любов, отговорност, професионални умения и време!  
- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна. В кои области ще насочите напъните си?
- Бих могла да насоча професионалните си старания в региона на общинското обучение, младежката и обществена политика, просвета и други Искам да предам насъбраният опит през годините в просветителната система и да бъда потребна в тази сфера за града, който толкоз обичам.
 
- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?
- Съюз на демократичните сили, като достоверна дясна партия постоянно отстоява полезности като независимост, обич и християнски добродетели! Радетел е на българщината и утвърждава българските обичаи и народопсихология.  
По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР