Време е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме

...
Време е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме
Коментари Харесай

Атанасова : Готови сме да не номиниране повече Желязков, ако това би решило проблема


Време е да покажем мъдрост, разсъдък, държавническо мислене, другояче влизаме в тежка конституционна рецесия. Всички тематики, които предстоят пред българските жители, би трябвало да получат своето съответно решение тук. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от след следващото несполучливо гласоподаване за избор на ръководител на Народно събрание.

„ Преди да са оповестени парламентарни групи, не може да стартира и процедура по връчване на мандатите. Трябва да създадем нашето решение през днешния ден, то би трябвало да е умно и осъзнато ”, безапелационна е тя.

Тя напомни, че ръководителят се избира даже преди официално да са образувани и оповестени парламентарните групи: „ Знаете, съществуват благоприятни условия няколко партии да ес обединят в обща група и да разместят пасианса в Народното събрание. ”

„ Преди 32 години е решено изборът на ръководител да не е залог за бъдещо ръководство, а за мъдрости и единство. Надявам се да реализираме това и да намерим консенсус да застанем всички 240 от нас ”, добави тя.

„ Готови сме да не предлагаме повече нашия претендент, в случай че това би развързало този възел ”, съобщи още тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР