Време е да отрием новия сезон на Ергенът и при

...
Време е да отрием новия сезон на Ергенът и при
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Люси обсъжда „Ергенът“, потенциалните победители и скандалите

Време е да отрием новия сезон на " Ергенът " и при нас! За да обсъдим епизодите досега поканихме една от най-запомнящите се участнички в първия сезон, а точно Люси!

" Гледам всяка една серия! Голяма част от участничките доста ми харесват - разнообразни са и като специалности, и като хора! ", отече незабавно тя.

Но да си дойдем на думата като първо разнищим облика на самия Ерген. Всеобщото мнение е, че Алек е приветлив, образован и учтив мъж, само че може ли да задмине Виктор?

" Симпатичен ми е, аз одобрявам мъже със светли очи! Нещо му липсва, с цел да кажа " какъв е красавец! " и бях сюрпризирана, когато сподели, че е на 2 години " `, показа Люси.

Определено е мъчно и да разберем повече за него и желанията му, защото в действителност не приказва изключително доста за себе си, бързайки да засипе дамите с безкрайни похвали. Коя дама би избрал, най-малко на този стадий, към момента е тайнственост.

Досега в предаването следим някои разлики, които го отличават от първите два сезона. За първи път видяхме среща, която продължи два дни, станахме очевидци и на възрастовите разграничения измежду дамите - това демонстрира, че в действителност можем да чакаме непредвиденото тази пролет. Но забележката към формата си остава желаеме да виждаме повече от срещите на Алек с дамите, защото би било отлично да съпреживеем диалозите и преживяванията им.

Защо предаванията се пробват да наложат, че дамите над 30-годишна възраст гонят последния трен? Пада ли си повече Алек по по-зрелите дами във формата? Коя е участничката, която заслужава да завоюва сърцето му? Как ще развият събития за черната овца в този сезон? Всичко това и още доста разберете в новото ни видео:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР