Време е да извадим чашите за вино, да се настаним ...

Време е да извадим чашите за вино, да се настаним

Вижте Никол Кидман като легендарната Люсил Бол

Време е да извадим чашите за вино, да се настаним на дивана и да се пренесем в средата на XX век. За да ни помогне в тази дилема идва и Никол Кидман, която влиза в функцията на именитата комедийна актриса Люсил Бол във кино лентата Being the Ricardos.
Предстоящата биографична история ще излезе през декември месец и ще повдигне завесата към персоналния живот на Люсил, който се оказва много комплексен поради дългата сантиментална връзка с сътрудника й Деси Арнас . Двамата се женят през ноември 1940 година, вземат участие дружно в сериала I Love Lucy от 1951 до 1957 година, само че се развеждат през 1960 година.
„ Аз съм най-огромният авоар в портфолиото на филмовата компания Columbia. Най-огромният авоар в портфолиото на тютюневата компания „ Филип Морис “. Плащат ми, с цел да върша това, което обичам. Работя един до друг със брачна половинка ми, който е реални впечатлен от мен. Единственото, което би трябвало да създам, с цел да задържа всичко това, е да бъда на върха в протежение на 36 седмици. След това го върша отново на следващата година “ , споделя Никол като Люсил в глас зад фрагмент.
Актрисата не престава, говорейки за сполучливия ситком I Love Lucy , признавайки че е взела участие в сериала, с цел да може тя и Деси да бъдат дружно. „ Не знаех, че това ще се трансформира в шлагер “ , добавя Никол, когато най-най-после почитателите я виждат като Люсил. Трансформацията е в действителност впечатляваща, като част от наблюдателите незабавно показаха, че приликата с действителността е извънредно огромна.

Филмът Being the Ricardos ще проследи Люсил и Деси по време на една снимачна седмица на I Love Lucy. Историята стартира в понеделник с четене на сюжета и приключва в петък със снимане пред жива аудитория. Разбира се, с цел да има драма, наблюдателите ще видят и елементи от персоналния живот на актьорите, който се развива отвън Холивуд.

Дъщерята на Люсил и Деси – Луси Арнас – комплименти Никол Кидман за функцията , казвайки че актрисата е съумяла да улови всеки един изглед от характера и страстите на майка ѝ. „ Никол свърши чудесна работа. Двата дни, в които бях на площадката, се снимаше срок от 30-те и 40-те години. Тогава майка ми към момента не е била толкова прочута и по тази причина беше малко друго. Но знам, че това е била задачата на Никол и мога да кажа, че тя се справи отлично. Има невероятна класа и гений “ , споделя Луси пред списание The Palms Springs Life.

Освен Никол Кидман, в Being the Ricardos ще забележим и Хавиер Бардем , който влиза в функцията на Деси Арнес. Филмът ще направи своята премиера на 10 декември в кината и на 21 декември в платформата Amazon Prime Video.

Източник: tialoto.bg