Време е да дойде управление на знанието. Управление на модерната

...
Време е да дойде управление на знанието. Управление на модерната
Коментари Харесай

Александър Томов: Време е да дойде управление на знанието и модерната технология

„ Време е да пристигна ръководство на знанието. Управление на модерната технология. В света се прави голяма софтуерна смяна. ” Това разгласи Александър Томов предаването на " Канал 3 " " Денят онлайн ” във връзка концепцията на видни български професори за осъществяване на референдум с 5 въпроса, свързани с нова икономическа тактика на страната и смяна на политическата система.

„ Светът се трансформира неудържимо. 750 милиона китайци заплащат всичко от смарт телефоните си. Това води до голяма спестовност на средства, понижаване на държавната администрация. Да, в едни браншове, като държавната администрация, се губи работна ръка, само че се отваря в други. А администрацията не основава добавена стойност. Категорично изоставаме внезапно във връзка с новите технологии ”, разгласи Томов.

Разработената стратегия от професорите планува качване на темповете на напредък с 5-6 %, което значи 6 до 7 милиарда лв. в допълнение. Програмата планува удвояване на експорта единствено за 4 години. Зад всичко това стоят 37 съответни национални плана, които страната би трябвало да извърши, стана ясно от думите на Александър Томов.

Защо обаче е необходим референдум?

„ Нужен е референдум, тъй като тази стратегия няма по какъв начин да мине през този вид власт сега. Този вид власт е запушил всичко и не разрешава даже обикновено обновяване. Това гони непознатите вложители ”, разгласи някогашният народен представител.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР