Време е българската прокуратура да спре да се държи като

...
Време е българската прокуратура да спре да се държи като
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Прокуратурата да спре да се държи като `нечул, невидял, неразбрал` - Политика

Време е българската прокуратура да спре да се държи като нечул, невидял, неразбрал. Това не може да продължава, разяснява Надежда Йорданова, член на новата коалиция Политическа партия и Демократична България и някогашен правосъден министър в последното постоянно държавно управление по Нова тв. 

Според нея глобите, които Съединени американски щати наложи на българи по закона „ Магнитски ”, са показателни, че в България системата на прокуратурата буксува. 

Нейните упования са правосъдните и проверяващите органи в действителност да стартират следствие на всички условия към „ Магнитски ”. И е извънредно време България да завърши производствата по огромни кавги по безапелационен метод.

На въпрос дали името й ще участва в листите на новата коалиция, тя изясни, че " процесът по номинациите на другите претенденти тече сега ".

Листите не са най-важната тематика, която стои пред новото обединяване. В момента сме в развой на разискване на предизборната стратегия. Важни са дилемите, задачите и политиките, зад които заставаме, сподели още Надежда Йорданова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР