Време да погледнете на алуминиевото кухненско фолио от различен ъгъл,

...
Време да погледнете на алуминиевото кухненско фолио от различен ъгъл,
Коментари Харесай

8 неочаквани приложения на алуминиевото фолио

Време да погледнете на алуминиевото кухненско фолио от друг ъгъл, то може да се употребява по разнообразни способи и несъмнено ще ви бъде извънредно потребно.
1. Помага за унищожаване на болки в ставите
 Ето за какво ТРЯБВА да увиваме краката си с фолио Ето за какво ТРЯБВА да увиваме краката си с фолио
Оказва се, че елементарното алуминиево фолио ще помогне освен в кухнята, само че и ще облекчи някои от неразположенията ни. Rambler разказв...
Ако в миналото сте изпитвали болки в ставите, вие чудесно знаете какъв брой неприятни могат да бъдат те. Сред методите на различно лекуване има и рецепта за потребление на алуминиево фолио. То би трябвало да се сложи върху възпаленото място, деликатно го покрийте от горната страна с топъл шал или забрадка. Сложете тази превръзка вечер и я оставете да работи през цялата нощ. Ще видите, че на сутринта ще сте в доста по-добро положение.
2. Премахва болежка от ударено
Фолиото ще ви помогне за облекчение на дискомфорта или болката в пръст на ръка или крайник, които инцидентно сте блъснали. Просто увийте пръста си във фолио и съвсем незабавно ще почувствате облекчение.
3. Увеличава трайността на хранителни артикули
Можете да съхранявате сирене, джинджифил, лимон във фолио. Увийте тези храни в лист фолио и охладете. Можете даже да го поставите във фризера. Ще видите, че срокът на валидност на продуктите се усилва. Освен това ще помогне да се защищити храната от поемането на миризми. Трябва да се каже, че няма разлика от коя страна употребявате фолиото.
 Ето за какво не би трябвало да използваме алуминиево фолио при готвене (ВИДЕО) Ето за какво не би трябвало да използваме алуминиево фолио при готвене (ВИДЕО)
Мнoзинa кулинaри и дoмaкини изпoлзвaт фoлиo зa пригoтвянeтo нa бeзбрoй пeчeни яcтия. Тe вярвaт, чe пригoтвeнaтa пo тoзи нaчин хрaнa e п...
4. Може да наточи ножицата ви
Фолиото може доста бързо да се оправи, в случай че би трябвало да заточите ножиците в къщи. Сгънете лист фолио на 4-6 пласта и просто започнете да режете. Ще видите, че остриетата стават по-остри без доста старания.
5. Съдейства за повече топлота в жилището
Този съвет е доста подобаващ, в случай че скоро наближава зимата. Можете да подобрите излъчването на топлината от радиаторите като употребявате фолио. Сложете лист фолио сред стената и радиатора, тогава в стаята ще има доста повече топлота.
6. Лъскане на сребърни съдове
 4 използва на алуминиевото фолио, за които не сте подозирали 4 използва на алуминиевото фолио, за които не сте подозирали
Знаете ли, че алуминиевото фолио има и други приложения, с изключение на пакетиране на останки от храна или печене на сандвичи? Почти всеки дом и...
Ако вашата сребърна посуда е изгубила своя искра, има елементарен метод да си го възвърнете! Поставете лист алуминиево фолио на дъното на съд за печене и поставете сребърните си принадлежности върху фолиото. Поръсете от горната страна 2 чаени лъжички сол и 2 чаени лъжички сода бикарбонат. Накрая налейте няколко чаши гореща вода, до момента в който сребърните принадлежности не се потопят изцяло. Оставете сребърните принадлежности да киснат за 5 минути, по-късно извадете, изплакнете и се насладете на блясъка им!
7. Почиства чугун
Използвайте смачкано парче алуминиево фолио, с цел да изтъркате залепналите нечистотии на дъното на вашите чугунени тигани.
8. Фуния от фолио
Фуниите постоянно са един от тези детайли, които не смятате, че ще ви трябват... досега, в който осъзнаете, че имате потребност от подобен. Ако в миналото се окажете в тази обстановка, можете да импровизирате и да извършите фуния, като употребявате парче алуминиево фолио! Просто оформете конусовидна форма с фолиото и сгънете краищата, с цел да запазите формата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР