Вредните навици усложняват живота, заплашват нашето здраве, но ние въпреки

...
Вредните навици усложняват живота, заплашват нашето здраве, но ние въпреки
Коментари Харесай

Не е за вярване! Ето какво се случва с жената, когато тя се отърве от вредните си навици

Вредните привички усложняват живота, заплашват нашето здраве, само че ние все пак се подаваме на тези недостатъци. Един от най-разпространените проблеми през 21 век е непотребното тегло. Забързаният живот, ведната храна, лиспата на задоволително придвижвания - всичко това се отразва зле на нашето самоучувствие.


Но едно момиче реши, че би трябвало да пректати тази полуда. непотребното тегло освен, че я предписание непривлекателно, само че и отрицателно се отразявало на нейното здраве.

Своята битка тя почнала с корекции в навиците си на хранене. Момичето добавило в менюто си пиле и риба и почнало да яде повече зеленчуци.


След това огромна част от времето си то почнало да прекарва във залата за фитнес.


Момичето на процедура престанало да употребява градския превоз, почнало да пие повече вода и се отказало от нездравослновната храна.

След смяната в ежедневните привички резултатът бил впечатляваш.

Момичето отслабнало с цели 20 кг. " Занимавах се доста със спорт, само че това пък ми носеше голямо наслаждение ", признава то.


Сега момичето се е концетрирало върху интензивните тренировки, с цел да резервира резултата.


" Честно казано всичките промени донесоха изгода освен на моето здраве, само че и на душeвността ми ", признава тя и прибавя, че да стартира да живее здравословно е било най-хубавото ѝ решение в живота.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР