Връзките са трудни, всички го знаем и всички сме наясно,

...
Връзките са трудни, всички го знаем и всички сме наясно,
Коментари Харесай

Най-големият страх в отношенията за всяка от зодиите

Връзките са сложни, всички го знаем и всички сме наясно, че всеки има нещо, от което се опасява в тях. Човек би трябвало да вложи доста време, старания и самообладание, с цел да поддържа сантименталните си връзки, написа trafficnews.bg. Нека не забравяме, че всяко човешко създание има собствен личен набор от прекарвания, условия и вродени философии, които го вършат това, което е. Всички тези фактори също играят съществена роля в любовния живот. Звездите, Слънцето и Луната също оказват въздействие върху това, от което човек се опасява и по какъв начин какво работи в една връзка. С две думи, зодиакалните знаци имат значение. Кой е най-големият ви боязън в връзките въз основа на вашия зодиакален знак?

Овен

Да пусне хората, в които е влюбен

Овните обичат прекомерно бързо и прекомерно мощно. Те не са доста адаптивни и им лишава доста време, с цел да свикнат с нови неща. Затова им е доста мъчно да се освободят след края на една дълга връзка. След като обичат, им е мъчно да не помнят някого. Следователно, най-големият им боязън в връзките е да пуснат половинката да си тръгне и да продължат напред.

Телец

Той непрекъснато се опасява, че ще бъде излъган

Този земен знак прави оценка лоялността с основна писмен знак. Телците са интроверти и не се отварят елементарно към хората. Отнема им доста време, с цел да се впуснат във връзка. И даже когато вършат това, те го вършат с едно отворено око. Те постоянно се стресират, когато сътрудникът им се забавлява с някой различен. Техният боязън в връзките е да не се сблъскат с погрешен сътрудник.

Близнаци

Страхуват се дали ще съумеят да запазят връзката

Близнаците са известни със своя сексапил и словоохотливост. По природа те са свободни души и не дават отговор на обществените етикети и правила на любовта и връзката. Те се влюбват прекомерно постоянно и прекалено много пъти. Отвътре обаче не са сигурни какво желаят, това важи и когато са във връзка.

Рак

Страхува се, че няма да бъде оценен във връзката

Раците са най-чувствителните, сладки, сантиментални и същински даващи в любовта. Когато са влюбени и имат връзка, в очите им може да видите сърца. Те чакат всичко да се случва като в сантиментален филм, всичко да е цветя и рози, песни и танци. Нещото, което ги плаши, е да бъдат пренебрегнати от обичания им. Те желаят сътрудникът им да ги цени толкоз, колкото и те него.

Лъв

Страхува се да не бъде пренебрегнат от колегата

Лъвовете обичат да бъдат обичани. Независимо дали са във връзка или не, те обичат да са в центъра на всичко, което вършат. Изключете прожекторите от тях и те ще бъдат подготвени да зареват. Тази им характерност в една връзка се показва в боязън да не бъдат подценени. Те са горди персони и ще бъде призрачен сън за тях, в случай че половинката им ги пренебрегва.

Дева

Страхува се, че дребните неща може да преобърнат връзката

Девите са надеждни. Те имат доста високи стандарти и едно падение на сътрудниците им ще ги направи раздразнителни. Те се опасяват от най-малките неща, които могат да се объркат. Може да е дреболия като това техният усет да не съответствува с този на индивида до тях.

Везни

Страхуват се да не бъдат сменени от някого, който е по-добър от тях

Знакът Везни се свързва с брак и непоклатимост. Този въздушен знак е мощно обществен и е сертифициран като флиртаджията на зодиака и не е изненадващо, че представителите му ненавиждат да бъдат сами. Те са най-уравновесени, когато са в щастлива и занимателна връзка. Отвътре обаче са доста несигурни. Везните не одобряват елементарно сърдечни сривове и най-големият им боязън е, че сътрудникът им ще ги напусне поради някой по-красив и по-богат човеци, което ще ги остави сами в огромния неприятен свят.

Скорпион

Той се опасява да не бъдат разкрити тайните му

Ах, буйните и интензивни Скорпиони. Доверието не им се удава елементарно. Те вършат всичко в живота си с ясна цел. Мразят, че сътрудниците им може да имат секрети, само че те самите са потайни! Много лицемерно, а? Страхуват се да не бъдат излъгани от половинката си.

Стрелец

Страхува се, че сътрудникът му ще се отегчи от него

Стрелците са пламенни, буйни и доста, доста привлекателни. Когато са във връзка, те глезят сътрудниците си с обич и внимание, карайки ги да се усещат като крал/кралица. Имат приключенска жила. Така че страхът, който те имат в една връзка, както и техните сътрудници, е, че може да се отегчат прекомерно скоро!

Козирог

Страхува се от различия в една връзка

Козирозите също като Лъвовете обичат вниманието. Но разликата е, че те в никакъв случай няма да го признаят. Мразят, когато някой потвърди, че бъркат. И ненавиждат различията. Заради това, когато са във връзка, те се опасяват, че сътрудниците им няма да се съгласят с тях на обществено място.

Водолей

Страхува се от привързаности и загуба на независимост

Водолеите са свободолюбиви и непокорни. Те доста обичат свободата си. Най-големият боязън, който може да имат в една връзка, е свободата им да бъде изгубена.

Риби

Те се опасяват, че интелектуалната връзка ще бъде изгубена

Рибите обичат мозъците им да бъдат непрекъснато подтиквани от интелекта. Те сигурно могат да се нарекат сапиосексуални. Така че най-големият боязън за тях в една връзка би бил, че сътрудникът им може скоро да загуби интелектуалната си прелест. Мразят да се занимават с някого, който не дава отговор на тяхното равнище на просветеност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР