Връзките с Холивуд с право имат славата на нещо нетрайно

...
Връзките с Холивуд с право имат славата на нещо нетрайно
Коментари Харесай

И заживели щастливо... разделени! От часове до месеци - това са най-кратките бракове в Холивуд

Връзките с Холивуд с право имат славата на нещо нетрайно - те се влюбват, събират, разделят, изневеряват... Но по-интересното е, че и се женят и развеждат със същата тази скорост. Ето и някои от най-кратките бракове на Холивуд!

Бритни Спиърс и Джейсън Александър

" Една смешка, която отиде прекомерно надалеч " - по този начин дефинира траялия едвам 56 часа си брак Бритни Спиърс. Истината е, че Джейсън и Бритни са другари от деца, а двамата си споделят " да " след сериозен запой във Лас Вегас. Та 56 часа след подписите двамата анулират брака си.

Виж още: Джъстин Бийбър крещи на жена си? Хайли отговори на мненията след появяването на скандално видео 

Никълъс Кейдж и Ерика Койке

Често назовават Ерика " четиридневната брачна половинка " на артиста и повода е тъкмо такава - двамата са споделили едвам 4 дни взаимен фамилен живот. По-късно тя потърси обезщетение от някогашния си брачен партньор, защото разводът бил по негово предпочитание. Никълъс Кейдж пък оценил, че е взел прекомерно импулсивно решението да се ожени за Ерика и не е съумял да премисли всички последствия от дейностите си. 

Виж още: Къде е бюстът на заека?! Зендая с пояснение за скандалното продължение на Space Jam

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис

Двамата са дружно едвам от три месеца, когато вземат решение да вдигнат женитба. Тя е реалност, само че 72 дни по-късно се развеждат. Реалити звездата твърди, че не е знаела с какво тъкмо се захваща. Нещо повече - някогашният на Кардашиян е безапелационен, че връзката им му се е отразила зле на психическото здраве. 

Виж още: Без сутиен, без задръжки: Бела Хадид шашна на аления килим в Кан, прикри прелестите си с бижу 

Дженифър Лопес и Крис Джъд

Певицата има неедин къс брак, само че този с Крис Джъд е най-краткият - едвам 218 дни. Двамата се срещат в Испания, а на идната година вземат решение да се оженят. Сватбата е през есента, а през лятото и двамата към този момент са свободни хора.

Изображение: https://www.facebook.com/Wetpaint/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР